Tervetuloa osastollemme U-319 Kuljetus 2013 messuille!

   

Piirla Oy on mukana Kuljetus 2013 messuilla Helsingin Messukeskuksessa 23-25.5.2013. Tarkasta ja tulosta osastomme U-319 sijainti tästä!

Jos haluatte ilmaisen messukutsun, niin laittakaa pyyntö sähköpostiimme piirla@piirla.fi.

Uusi Mobileye 560 - mahdollistaa mm. kuljettajan turvavälin seurannan!

Haluaisitko saada kaistavahdin ja törmäysvaroittimen edullisesti mihin tahansa ajoneuvoon ... nyt se on mahdollista! Jokaisen vastuullisesti ajattelevan kuljetusyrittäjän tulisi tutustua tähän tuotteeseen, jolla tullaan parantamaan suomalaista liikenneturvallisuutta. Tule tutustumaan osastollemme ja voimme samalla laskea kuinka nopeasti Mobileye -investointi maksaisi itsensä takaisin juuri Teidän yrityksessänne.

Esittelyssä Dignitan AL-5  alkolukko ja alkometrit!

Uusi ruotsalainen teknologiayritys Dignita Alcontrol on tuonut Piirla Oy:n kanssa Suomen markkinoille uudet alkolukko- ja alkometrimallit. Piirla Oy vastaa tuotteiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä. Tule kysymään messutarjousta tai tekemään yhteistyösopimus Dignitan tuotteiden jälleenmyynnistä ja asennuksesta. Lisätietoja osoitteesta www.dignita.fi / www.alkometri.fi

Langattomat tiedonsiirtoratkaisut digipiirturitiedostojen tallennusta varten!

Ajopiirturiasiantuntija Piirla Oy on tuonut markkinoille laadukkaat TachoSysin ja Aplicomin langattomat tiedonsiirtolaitteet. Langattoman tiedonsiirron avulla yrittäjä voi säästää huomattavasti työaikaa, hermoja ja rahaa. Tule tutustumaan kuinka järjestelmä toimisi yrityksessänne ja kysy messutarjousta.

Arvontaa ja messutarjouksia - voita laadukas AM-7 Pro alkometri!

Messujen yhteydessä järjestämme arvonnan, jossa pääpalkintona AM-7 Pro alkometri. Voit myös testata omat reaktioaikasi liikenneturvan testillä. Tarjoamma monia hyviä messutarjouksia päivien aikana, joten kannattaa tulla tutustumaan!

 

 

YHTEISTYÖSSÄ: