Haemme kasvavaan työyhteisöömme TEKNISTÄ MYYJÄÄ Etelä- ja Länsi-Suomen alueelle!
 

Yrityksemme toiminnankuvaus:

Piirla Oy on johtava kotimainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja yli 40 vuoden kokemuksella. Lisäksi olemme erikoistuneet ajoneuvojen turvallisuutta parantaviin jälkiasenteisiin lisävarusteisiin. Maahantuomme ja jälleenmyymme mm. alkolukot, alkometrit, hälytys-, paikannus- ja ajotavanseurantajärjestelmät, nopeudenrajoittimet, peruutustutkat ja – kamerat. Laadukkaat tuotteet ja erityisosaamisemme tekevät meistä arvostetun yhteistyökumppanin.

Kuvaus työtehtävästä:

Tekninen myyjä vastaa Piirla Oy:n maahantuomien ja jälleenmyymien merkkien myynnistä sekä uusasiakashankinnasta pääasiassa Etelä- sekä Länsi-Suomen alueella. Tehtävänäsi on mm. rakentaa jälleenmyyntiverkosto Sturdyn nopeudenrajoittimille sekä asennuskoulutuksien pitäminen rajoitin- ja piirturipisteille. Päivittäinen työ pitää sisällään paljon asiakastapaamisia eri puolilla Suomea. Tärkeimpiä asiakasryhmiä ovat mm. ajoneuvojen maahantuojat, autoliikkeet, korjaamo- ja asennuspisteet sekä kuljetusyritykset.

Hakijalta edellytämme:

- sosiaalista ja myyntihenkistä asennetta
- kiinnostusta ajoneuvoja ja tekniikkaa kohtaan
- kouluttajalle vaadittavaa esiintymistaitoa
- ajokorttia ja valmiutta matkustusluontoiseen työnkuvaan
- hyvää englannin kielen taitoa
- IT-osaamista

Eduksi katsomme:

- kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
- ajoneuvojen sähköjärjestelmien tuntemus
- ruotsin kielen taito

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle huippupaikan kasvavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Pääset työssäsi toteuttamaan itsenäisesti omaa osaamistasi johdon täydellä tuella. Haemme työyhteisöömme innovatiivista myyjää, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Tuemme sinua liikkuvassa työssäsi ja haluamme sinut osaksi Piirla perhettämme.

Hakuohjeet:

Haemme sitoutuvaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen. Päätoimipisteemme sijaitsee Kuopiossa, mutta työnkuvan liikkuvuuden takia voit itse asua esimerkiksi Etelä-Suomen alueella. Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan cv:si sekä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.01.2019 mennessä osoitteeseen: harri.salmi@piirla.fi.

Lisätietoja paikan tiimoilta antaa Piirla Oy:n toimitusjohtaja Harri Salmi, puh. +35810 235 3871 / harri.salmi@piirla.fi.

YHTEISTYÖSSÄ: